IL Bjarg

Stavollen Idrettspark

Stavollen Idrettspark

Idrettslaget Bjarg er stolte av å ha Stavollen Idrettspark som sin hovedarena. I et av byens flotteste idrettsanlegg er det definitivt lagt til rette for mye god aktivitet. Våre mange moderne fasiliteter gjør Stavollen Idrettspark til et naturlig utgangspunkt for alle våre medlemmer uansett idrett.

Samtidig er Stavollen Idrettspark stedet for alle typer arrangementer. I landlige omgivelser, men samtidig sentral beliggenhet, tilbyr vi flere attraktive lokaler. Disse kan alle leie til både store og små begivenheter. Ta en titt på alle mulighetene som finnes hos oss og velg deres lokale med visshet om at dere kommer til å bli vel ivaretatt.

Bjarghuset
Bjarghuset er Idrettslaget Bjarg´s nye klubbhus og fremstår som et av Bergens beste og mest moderne. Lokalene er svært godt utstyrt med flere prosjektorer, lerret, flatskjermer, mikrofoner, whiteboard m.m. Med andre ord perfekt for å tilfredsstille krav fra eventuelle leietakere og ikke minst legge tilrette for suksessfulle klubbkvelder.

Huset har i tillegg restaurantkjøkken av ypperste kvalitet. Moderne oppvaskemaskin, industrikomfyr, to store kjøleskap, fryseskap m. m. legger til rette for arrangementer for inntil 120 personer. Vi har også inngått gunstige innkjøpsavtaler som kan benyttes dersom man ønsker. Dette gjelder Safari Catering for catering og Coop Extra på Fana ved innkjøp av matvarer og drikke.

Med sin nærhet til Stavollen Kunstgress, Hordnesskogen, Stend og friluftsområdet i Melkeviken kan mange utendørsaktiviter kombineres med arrangementer i huset. Med den landlige beliggenheten garanterer vi forøvrig at du kan holde arrangement uten å forstyrre naboer.

Klubbhuset
Informasjon om klubbhuset.

Bjarghallen
Informasjon om Bjarghallen.

Stavollen Kunstgress
Informasjon om Stavollen Kunstgress.

Hordnesskogen
Turområdet i Hordnesskogen er et svært populært alternativ for alle som ønsker å drive med uorganisert aktivitet. Her har grunneierne har gått sammen og bygget ut et fantastisk flott nett av skogsveier. Hordnesskogen tilbyr også mange kilometer med flotte grusede gangstier og mange gangstier gjennom skog og myr.

Idrettslaget Bjarg har i samarbeid med Bergen kommune satt opp lys langs veinettet som gir perfekte forhold når mørket faller på. Våren og sommeren er selvsagt flott, men også på vinterstid kan man få mye glede i Hordnesskogen. Det er supert å gå på ski samt muligheter for å ake. Høsten er ypperlig for sopp- og bærplukking.

Det er parkeringsmuligheter og adkomst til løypenettet fra flere steder. Ta gjerne utgangspunkt fra Stavollen Idrettpark hvor Hordnesskogen har en egen liten parkeringsplass. Er denne full oppfordrer vi alle å parkere i vårt fantastiske anlegg fremfor å lage kaos langs veien. Det er også en stor parkeringsplass ved snuplassen i enden av Hordnesveien.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift