TRYGG PÅ TRENING - Bjarghallen man. 30. sept.

Trygg på trening - et samarbeid mellom Smiso Hordaland, Redd Barna og Hordaland idrettskrets. Vi har fokus på overgrep i idretten og hvordan møte barn som har noe å fortelle. Vi vil skape trygghet for barn og voksne gjennom dette forebyggende arbeidet. IL Bjarg inviterer herved til foredraget TRYGG PÅ TRENING i Bjarghallen mandag 30. september kl. 18.00 - 20.00

Fotballcamp i høstferien!

Vi gjentar suksessen fra i sommer og inviterer til ti kvalitetsøkter i høstferien for 7.-10.trinn.

Begynne på håndball?

For 1. klassingene vil det bli treningstider på tirsdager og torsdager.

Begynne på Idrettskole?

Oppstart er mandag 9. september kl 18-19 på Fana Stadion. Alle som er med på idrettskolen må registrere seg.

Bjarg IL har inngått KlubbDeal-avtale med Alfa Forsikring!

Med KlubbDeal sparer du 5 % på dine forsikringer, samtidig som Alfa Forsikring støtter Bjarg IL med 5 % av din nye premie.

Høstens Zumba, Pilates, Aerobic og yoga

Høstens påmelding til Bjarg Zumba, Bjarg Pilates, Bjarg Aerobic og Bjarg Yoga er klar. ?Første man til mølla? prinsippet gjelder.

Nå blir det dansepartier om torsdager i Bjarghuset

Turn starter opp med nok en dansegruppe. Denne gangen i Bjarghuset.

Begynne på trampett?

Påmelding trampett høstsemester 2019 er igang. Her gjelder "første mann til mølla".

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere