LAGUNEN FOTBALLFEST 2019 - STAVOLLEN ER KLAR

Da er det duket for Lagunen Fotballfest 2019. Dette er en turnering for ungdomslag i regi av Bjarg, Gneist, Fana, Smørås og Kalandseid. Turneringen blir avviklet i perioden 13. - 24. november og kampene vil gå på lagenes baner. Kiosken er åpen. Se Lagunen Fotballfest 2019 sin Facebook for mer informasjon.

Julemarked i Bjarghallen

Tradisjonen tro arrangeres det julemarked i Bjarghallen i slutten av november!

Elias på Spurs-akademiet

Vår lovende keeper fra G14 var forrige uke i England på trening med Tottenhams akademi og G14-lag. En svært spennende uke i London og gode tilbakemeldinger er resultatet!

IL Bjarg inngår samarbeidsavtale med Idrettsmedisinsk Avdeling

Med hjelp fra de beste skal våre utøvere kjapt tilbake i aktivitet når uhellet er ute. Gode tilbud og ordninger for alle våre medlemmer!

Vi er igang med Basistreningen

Den viktigste og tøffeste økten i uken gjør du på Basis i Bjarghallen.

Trygg på trening i Bjarghallen 30. september

Flott foredrag om vanskelig tema fortalt hardt og brutalt. Beklageligvis stjeler temaet barndommen og preger resten av livet for alt for mange barn.

Begynne på håndball?

For 1. klassingene vil det bli treningstider på tirsdager og torsdager.

Begynne på Idrettskole?

Oppstart er mandag 9. september kl 18-19 på Fana Stadion. Alle som er med på idrettskolen må registrere seg.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere