Den store oppstartsdagen tirsdag 27. august kl 17:00-18:30 på Stavollen

Vi inviterer alle 1. klassingene til «Den store oppstartsdagen» på Stavollen tirsdag 27. august kl 17.00-18.30

Petter Havsgård Martinsen til Bjarg-akademiet

Svært spennende tider for våre fremadstormende akademispillere! Ny trener med lang fartstid fra toppfotballen er klar for årets akademi.

Even til Brann!

Brann henter en av våre spennende spillere fra ungdomsklassen og Bjarg-akademiet!

Vi har Tottenham fotballskole også i 2019 på Stavollen!

VI fortsetter samarbeidet med Tottenham og inviterer spillere fra 8-16 år velkommen på fotballskole!

Bjarg-akademiet 2019/20 - venteliste

Påmeldingen for 4. - 7. trinn er stengt, men du kan fremdeles stå på venteliste. For 8. - 10. trinn er det anledning til å melde seg på videre!

Påmelding til høstens barneaktiviteter i turn finner du her.

Nyhet i år er at vi også starter opp med turn på Søråshøgda skole. Da har vi turn på alle våre tre skoler. Påmelding for alle partier gjør du her!

Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

Bjarg J2004 regionsmestre i håndball

Bjarg vant begge sine kamper i regionssluttspillet på en suveren måte og kan nok en gang kalle seg beste håndball-lag på Vestlandet for jenter født i 2004

FOTBALLFORSIKRINGEN 2019

Fotballforsikringen sesongen 2019 gjelder fra og med 1. mars 2019 til og med 29. februar 2020.

IL Bjarg - samarbeid med Pizzabakeren i Lagunen

Vi er meget fornøyd over å annonsere at klubben har inngått et meget spennende samarbeid med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere