Bjarg-akademiet 2019/20

Påmeldingen til våre populære akademi er nå åpen - all informasjon finner du her!

Påmelding til høstens barneaktiviteter i turn finner du her.

Nyhet i år er at vi også starter opp med turn på Søråshøgda skole. Da har vi turn på alle våre tre skoler. Påmelding for alle partier gjør du her!

Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

Bjarg J2004 regionsmestre i håndball

Bjarg vant begge sine kamper i regionssluttspillet på en suveren måte og kan nok en gang kalle seg beste håndball-lag på Vestlandet for jenter født i 2004

FOTBALLFORSIKRINGEN 2019

Fotballforsikringen sesongen 2019 gjelder fra og med 1. mars 2019 til og med 29. februar 2020.

IL Bjarg - samarbeid med Pizzabakeren i Lagunen

Vi er meget fornøyd over å annonsere at klubben har inngått et meget spennende samarbeid med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

NFF HORDALANDS LEDERSTIPEND 2018 TILDELT HENNING RØED

NFF Hordaland har avholdt Klubbkonferansen 2019. Her ble NFF Hordalands lederstipend for 2018 tildelt IL Bjarg Fotball sin leder Henning Røed! GRATULERER TIL HENNING!

STØTT VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE - DE STØTTER OSS!

Se program og tilbud hos Aktiv365. Se på linken i teksten.

Idrettskolen er igang for vinter 2019 og vi har noen få plasser igjen.

Oppstart er mandag 7. januar kl 18-19 i Bjarghallen. Alle som er med på idrettskolen må registrere seg. Påmelding og betaling gjør du her.

Bjarg Fotball søker trener

Flere nye og spennende ansettelser i ungdomsfotballen, men vi mangler hovedtrener for vårt spennende G15 lag for sesongen 2019.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere