GJENGLEMT TØY/UTSTYR ETTER FOTBALLSKOLEN 2019

Det ligger fremdeles mye gjenglemt tøy/utstyr etter fotballskolen på Stavollen i forrige uke. Ligger på tribunen ved bane 1. Må hentes snarest.

Vi har Tottenham fotballskole også i 2019 på Stavollen!

VI fortsetter samarbeidet med Tottenham og inviterer spillere fra 8-16 år velkommen på fotballskole!

Bjarg-akademiet 2019/20 - venteliste

Påmeldingen for 4. - 7. trinn er stengt, men du kan fremdeles stå på venteliste. For 8. - 10. trinn er det anledning til å melde seg på videre!

Påmelding til høstens barneaktiviteter i turn finner du her.

Nyhet i år er at vi også starter opp med turn på Søråshøgda skole. Da har vi turn på alle våre tre skoler. Påmelding for alle partier gjør du her!

Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

Bjarg J2004 regionsmestre i håndball

Bjarg vant begge sine kamper i regionssluttspillet på en suveren måte og kan nok en gang kalle seg beste håndball-lag på Vestlandet for jenter født i 2004

FOTBALLFORSIKRINGEN 2019

Fotballforsikringen sesongen 2019 gjelder fra og med 1. mars 2019 til og med 29. februar 2020.

IL Bjarg - samarbeid med Pizzabakeren i Lagunen

Vi er meget fornøyd over å annonsere at klubben har inngått et meget spennende samarbeid med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

NFF HORDALANDS LEDERSTIPEND 2018 TILDELT HENNING RØED

NFF Hordaland har avholdt Klubbkonferansen 2019. Her ble NFF Hordalands lederstipend for 2018 tildelt IL Bjarg Fotball sin leder Henning Røed! GRATULERER TIL HENNING!

STØTT VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE - DE STØTTER OSS!

Se program og tilbud hos Aktiv365. Se på linken i teksten.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere