HUSK IL BJARG SIN SAMARBEIDSAVTALE MED PIZZABAKEREN LAGUNEN

Det nærmer seg jul og planlegging av ulike avslutninger for lag og grupper i Bjarg er i gang for mange. Vi minner derfor om klubbens gode samarbeidsavtale med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

Vi er igang med Basistreningen

Den viktigste og tøffeste økten i uken gjør du på Basis i Bjarghallen.

Trygg på trening i Bjarghallen 30. september

Flott foredrag om vanskelig tema fortalt hardt og brutalt. Beklageligvis stjeler temaet barndommen og preger resten av livet for alt for mange barn.

Begynne på håndball?

For 1. klassingene vil det bli treningstider på tirsdager og torsdager.

Begynne på Idrettskole?

Oppstart er mandag 9. september kl 18-19 på Fana Stadion. Alle som er med på idrettskolen må registrere seg.

Bjarg IL har inngått KlubbDeal-avtale med Alfa Forsikring!

Med KlubbDeal sparer du 5 % på dine forsikringer, samtidig som Alfa Forsikring støtter Bjarg IL med 5 % av din nye premie.

Høstens Zumba, Pilates, Aerobic og yoga

Høstens påmelding til Bjarg Zumba, Bjarg Pilates, Bjarg Aerobic og Bjarg Yoga er klar. ?Første man til mølla? prinsippet gjelder.

Nå blir det dansepartier om torsdager i Bjarghuset

Turn starter opp med nok en dansegruppe. Denne gangen i Bjarghuset.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere