Den store oppstartsdagen tirsdag 27. august kl 17:00-18:30 på Stavollen

Vi inviterer alle 1. klassingene til «Den store oppstartsdagen» på Stavollen tirsdag 27. august kl 17.00-18.30

Begynne på Disco Style

Også i år utvider turn sitt tilbud og tilbyr nå Disco Style i nye Zinken Hopp idrettshall. Her kan vi tilby dans i et flott spesialtilpasset lokale, innredet med speilvegg og topp musikkanlegg.

Begynne på Idrettskole?

Oppstart er mandag 9. september kl 18-19 på Fana Stadion. Alle som er med på idrettskolen må registrere seg. Påmelding og betaling gjør du her.

Begynne på håndball?

For 1. klassingene vil det bli treningstider på tirsdager

Begynne på trampett?

Påmelding trampett høstsemester 2019 er igang. Her gjelder "første mann til mølla".

Begynne med friidrett?

Ønsker du å begynne med friidrett finner du treningstider og kontaktpersoner her.

Påmelding til høstens barneaktiviteter i turn finner du her.

Nyhet i år er at vi også starter opp med turn på Søråshøgda skole. Da har vi turn på alle våre tre skoler. Påmelding for alle partier gjør du her!

Begynne på fotball?

Etter oppstartsdagen 27. august starter vi opp med fotballtrening for 1. klassingene mandag 9. september kl 16:30-17:30 på Stavollen. Fotball har treninger på Stavollen, ved Nordahl Grieg VGS og ved Søråshøgda skole. Er du interessert i fotball og vil bli en «Bjargar» kan du ta kontakt på e-post: fotball@bjarg.net for info om treninger og lag hos oss.

Petter Havsgård Martinsen til Bjarg-akademiet

Svært spennende tider for våre fremadstormende akademispillere! Ny trener med lang fartstid fra toppfotballen er klar for årets akademi.

Even til Brann!

Brann henter en av våre spennende spillere fra ungdomsklassen og Bjarg-akademiet!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere