Begynne med friidrett?

Ønsker du å begynne med friidrett finner du treningstider og kontaktpersoner her.

Den store oppstartsdagen tirsdag 27. august kl 17:00-18:30 på Stavollen

Vi inviterer alle 1. klassingene til «Den store oppstartsdagen» på Stavollen tirsdag 27. august kl 17.00-18.30

Petter Havsgård Martinsen til Bjarg-akademiet

Svært spennende tider for våre fremadstormende akademispillere! Ny trener med lang fartstid fra toppfotballen er klar for årets akademi.

Even til Brann!

Brann henter en av våre spennende spillere fra ungdomsklassen og Bjarg-akademiet!

Vi har Tottenham fotballskole også i 2019 på Stavollen!

VI fortsetter samarbeidet med Tottenham og inviterer spillere fra 8-16 år velkommen på fotballskole!

Bjarg-akademiet 2019/20 - venteliste

Påmeldingen for 4. - 7. trinn er stengt, men du kan fremdeles stå på venteliste. For 8. - 10. trinn er det anledning til å melde seg på videre!

Påmelding til høstens barneaktiviteter i turn finner du her.

Nyhet i år er at vi også starter opp med turn på Søråshøgda skole. Da har vi turn på alle våre tre skoler. Påmelding for alle partier gjør du her!

Vårt nye hovedstyre er på plass

20. mars ble det valgt nytt hovedstyre i Bjarg. Vår tidligere leder Jan Petter Nøst ble takket av etter å har vært medlem i hovedstyret siden 1997.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samarbeidspartnere