Fotballcamp i høstferien!

Vi gjentar suksessen fra i sommer og inviterer til ti kvalitetsøkter i høstferien for 7.-10.trinn.

Begynne på fotball?

Etter oppstartsdagen 27. august starter vi opp med fotballtrening for 1. klassingene mandag 2. september kl 16:30-17:30 på Stavollen. Fotball har treninger på Stavollen, ved Nordahl Grieg VGS og ved Søråshøgda skole. Er du interessert i fotball og vil bli en «Bjargar» kan du ta kontakt på e-post: fotball@bjarg.net for info om treninger og lag hos oss.

Bjarg-akademiet 2019/20 - venteliste

Påmeldingen for 4. - 7. trinn er stengt, men du kan fremdeles stå på venteliste. For 8. - 10. trinn er det anledning til å melde seg på videre!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: