NFF Kvalitetsklubb - 5-års jubileum 23. januar 2019

NFF Kvalitetsklubb feirer i dag, onsdag 23.januar, 5 år. Et jubileum som feires både i Hordaland og ellers rundt i krets-Norge og på Ullevaal.

NFF Kvalitetsklubb feirer i dag, onsdag 23.januar, 5 år. Et jubileum som feires både i Hordaland og ellers rundt i krets-Norge og på Ullevaal. NFF Hordaland har i dag 17 sertifiserte klubber på Kvalitetsklubb nivå 1, vi har 19 klubber i prosess mot nivå 1. 4 klubber er i prosess mot nivå 2. 32,5 prosent av alle barn i Hordaland som spiller fotball, er knyttet til en sertifisert kvalitetsklubb, 33 prosent av alle ungdommer som spiller fotball i Hordaland er knyttet til en sertifisert kvalitetsklubb. Inkluderer vi klubbene som er i prosess får vi 53,7 prosent på barn og 59 prosent på ungdom. Et høyt og flott tall, som vi i NFF Hordaland er stolt av, og som igjen viser hvor bra hordalandfotballen sammen har jobbet.

Fana fotball var første klubb som ble sertifisert, av daværende klubbutvikler Terje Hauge. Etter det har mange klubber kommet inn i prosess og blitt sertifisert. NFF Hordaland har hatt et godt apparat rundt klubbutvikling. Både administrasjonen og kursveiledere har vært aktive i NFF Kvalitetsklubb. NFF Hordaland har god deltakelse på våre leder- og trenerkurs som gir formell kompetanse som er noen av kravene i kvalitetsklubb. Det å være positivt innstilt til å tilegne seg kompetanse, er med å styrker klubben og aktiviteten. I arbeidet med klubb har vi vært heldig å ha et enestående veilederkorps som har vært aktive som veiledere i de mange spennende prosessene som har vært og fortsatt er ute i klubbene.

IL Bjarg Fotball ble sertifisert som Kvalitetsklubb i 2017.

NFF Kvalitetsklubb hadde ikke oppnådd den suksessen som vi opplever og ser i dag, uten klubbenes arbeidsinnsats, velvillighet og interesse for utvikling i egen klubb. Vi vil i dag gratulere alle sertifiserte klubber, og håper med tiden at flere klubber blir med.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift